Toti cei care doresc sa participe la competitiile internationale organizate de IFAA sau de HDH-IAA trebuie sa fie legitimatii la Federatia Romana de Arc Traditional si Field cu plata taxei de membru la zi.

Cei care doresc sa se legitimeze la FRATF au la indemana un mijloc comod si accesibil de introducere a informatiilor si pozei pentru legitimatie.

Legitimarea va fi facuta dupa ce a fost receptionata dovada platii taxei de legitimare.

Taxa de legitimare are urmatoarele valori:

pentru sportivi din cadrul asociatiilor membre ale FRATF – 30 lei/legitimatia;

pentru sportivi independenti – 50 lei/legitimatia.

Score Card-ul de Clasificare este formularul ce se elibereaza, la cerere, tuturor celor care doresc sa participe la competitiile organizate dupa reguli IFAA.

Score Card-ul de Clasificare contine rezultatele din competitiile nationale sau internationale de 3D Bowhunter, Field, Hunter, IFAA Indoor si Flint Indoor.

Legitimatia si Score Card-ul de Clasificare vor fi prezentate in momentul verificarii echipamentului la competitiile internationale pentru a confirma inscrierea.

Costul acestui Score Card este de 20 lei. Este valabil pana la completarea tuturor rubricilor din zona de rezultate obtinute in competitii. Acelasi cost este si in cazul in care acesta a fost pierdut.

Taxa anuala de membru trebuie platita pana la data de 01 Martie pentru anul in curs.

Toti cei care doresc alte informatii sunt rugati sa ne contacteze pe office@frat.ro.

Contul pentru plati:

Federatia Romana de Arc Traditional si Field – RO23RNCB0482127557230001, deschis la BCR, Agentia Nicolae Caranfil,

C.U.I. 30038490

Conducerea FRATF